«Η Γνώση Σώζει Ζωές» Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ Στον Δήμο Πετρούπολης

0

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και τους διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ, διοργανώνει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10:00-14:00, το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο Α’ Βοηθειών με τίτλο «Η Γνώση Σώζει Ζωές».

Ο Δήμος μας, για άλλη μια φορά, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση & εκπαίδευση, όσον αφορά στην παροχή Πρώτων Βοηθειών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και σε περιστατικά που ενδέχεται να εκτυλιχθούν στην καθημερινότητά μας.
Ως εκ τούτου, είναι άκρως σημαντικό για όλους μας να μπορούμε να παρέχουμε επαρκώς τις Πρώτες Βοήθειες στους δικούς μας ανθρώπους, σε συναδέλφους, σε φίλους, σε συγγενείς, ώστε να μην είμαστε απλώς αυτόπτες μάρτυρες! Η γνώση των Πρώτων Βοηθειών αποτελεί πολύτιμο “εργαλείο” στα χέρια όλων μας, για να μπορούμε να ανταποκριθούμε και να αντιδράσουμε σωστά σε κρίσιμες στιγμές, ώστε να αποτρέψουμε δυσάρεστες εξελίξεις που ενδέχεται να κοστίσουν ακόμη και μια ανθρώπινη ζωή!

Οι συμμετέχοντες στη δράση θα εκπαιδευτούν στις βασικές Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ενώ θα λάβουν και σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Β’ ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Δωδεκανήσου & Κρήτης).

Λόγω περιορισμού στον αριθμό των συμμετεχόντων, σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Δημήτρη Αγγελινά στο τηλέφωνο: 210-5064076.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ