Η εντυπωσιακή κόρη του «James Bond»: Η μάχη με την κατάθλιψη-Οι ρόλοι και το μόντελινγκ

0
Με εντυπωσιακές αναλογίες, ανοιχτόχρωμα μάτια όπως ο πατέρας της Daniel Craig και η μητέρα της Fiona, η Ella Loudon δεν θα μπορούσε να μη χαράξει την πορεία της στο μόντελινγκ.
Έχοντας για πατέρα τον «James Bond» Daniel Craig και μητέρα την επίσης ηθοποιό Fiona Loudon, δεν θα μπορούσε να μην της μπει το μικρόβιο της υποκριτικής.
Με σταθερά βήματα, η Ella Loudon χαράζει τον δικό της δρόμο, με πιο γνωστές τις συμμετοχές στα «The Vizitant», «Arab» και «The Things We Left Unsaid».
Οι διάσημοι γονείς της, που έγινε γνωστό ότι βγαίνουν το 1991, παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο και υποδέχτηκαν τη μοναχοκόρη τους Ella. Η σχέση τους δεν κράτησε στον χρόνο και χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, το 1994.
Εικόνα
Η Fiona Loudon αποφάσισε να μην παντρευτεί ξανά και μεγάλωσε μόνη την κόρη της στο Λονδίνο. Μεγαλώνοντας, η Ella Loudon δεν άργησε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε θεατρικές παραστάσεις και μικρού μήκους ταινίες όπως το «Maneater» του 2017.
Ήταν πριν από λίγους μήνες και από τις σπάνιες φορές που ο Daniel Craig πόζαρε δίπλα στην κόρη του Ella Loudon στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας του «Glass Onion: A Knives Out Mystery».
Η ζωή της Ella Loudon δεν ήταν όμως πάντα εύκολη. Το ταξίδι της στον δρόμο της επιτυχίας είχε και τα σκοτεινά του μονοπάτια, με την ίδια να μιλά για τη μάχη της με την κατάθλιψη.
Έχοντας διαγνωστεί με δυσλεξία, η Ella Loudon χρειαζόταν να προσπαθήσει πιο σκληρά για να μάθει το σενάριο. «Μιλάς σε κάποιον που δυσκολεύεται να μάθει γραμμές. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να το καταλάβουν. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά κάτι με το οποίο παλεύω» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο The Berkshire Eagle το 2018.
Εικόνα
Η Ella Loudon για την κατάθλιψη
Ανέφερε επίσης ότι η καριέρα στο θέατρο μπορεί να είναι τρομακτική, αλλά είναι ταυτόχρονα και κάτι που σε γεμίζει.
Γεννημένη στη Σκωτία το 1992, η Ella Loudon ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το θέατρο στα 11 της χρόνια. Ανέβηκε στη σκηνή για τις ανάγκες της σχολικής παράστασης «Bugsy Malone». Δεν άργησε να ερωτευτεί τον χώρο του θεάτρου, με τους γονείς της να επιχειρούν, όπως έχει αποκαλύψει, να στρέψουν την προσοχή της αλλού.
«Επικεντρώσου στις σπουδές σου περισσότερο» θυμάται να τις λένε οι διάσημοι γονείς της. Στην εφηβεία της μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Και ενώ ξεκίνησε τις σπουδές της στην υποκριτική στο New York University, τα παράτησε μετά από έναν χρόνο. Αποκάλυψε ότι υπέφερε από κατάθλιψη και είχε κλονιστεί η ψυχική της υγεία.
Μοιράστηκε τα πιο βαθιά της συναισθήματα, επισημαίνοντας πως κάποιος μπορεί να αφαιρείται ακόμα και όταν περιβάλλεται από τους πιο υπέροχους ανθρώπους. Αισθανόταν «εντελώς τυφλή» και ένιωθε απομονωμένη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας της. Η κατάθλιψη την έκανε να αισθάνεται πως δεν θέλει να παίξει. Οι γονείς της δεν άργησαν να προσέξουν την αλλαγή. Ανέλαβαν άμεσα δράση για να τη βοηθήσουν.
Χρειάστηκε να ταξιδέψει στο Berkshires για να αναζητήσει βοήθεια. Δεν πίστευε πως είναι κάτι θα εξαφανιστεί μέσα σε μια νύχτα. Το αντίθετο. Ήξερε ότι θα πρέπει να συνεχίσει να το ελέγχει. Μετά τις δυσκολίες, η Ella Loudon επανέκαμψε και άρχισε να επανακάμπτει και στον χώρο του θεάτρου και να βρίσκει ξανά το κίνητρο στη δουλειά της.
Πηγή: In.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ