Η επιχειρηματικότητα στο δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης: Συνάντηση Παναγιώτη Ιωάννου με τον Γιάννη Στουρνάρα

0

Μια σημαντική επίσκεψη πραγματοποίησε  ο Δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και αρχηγός του Συνδυασμού «Νέα Δημιουργία», κ. Παναγιώτης Ιωάννου, στο γραφείο του Διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται: «Συνεχίζοντας τις χρήσιμες επαφές και για τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες του Δήμου μας και καλύπτοντας τις ανάγκες αντικειμενικής και υπεύθυνης ενημέρωσης του και πρόσβασης στην εμπειρία και τις γνώσεις του κ. Διοικητού, ο οποίος είναι γνωριμία δεκαετιών, στο διάστημα των οποίων όλη η χώρα ακολούθησε τις συστάσεις και την πολιτική του, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα.

Ανάπτυξη

Ο κ. Διοικητής υπενθύμισε, ότι η λέξη κλειδί για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως και για τη χώρα μας, είναι η λέξη «Ανάπτυξη», όπου πρέπει να δοθεί ή προσοχή και η έμφαση στις δράσεις Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Επιχειρηματικότητας.

Οι αποφάσεις για την επίτευξη όλων των στόχων μιας σύγχρονης τοπικής αυτοδιοίκησης δεν πρέπει να σταματάνε στο μάζεμα των σκουπιδιών (που δυστυχώς ούτε σε αυτό δεν τα καταφέρνει η σημερινή δημοτική αρχή ) και τη συντήρηση του χθες, αλλά να οδηγούν σε πολιτικές ανάπτυξης, υιοθετώντας πολιτικές σύγχρονου μάνατζμεντ και απομακρυνόμενοι από την απλή – και ανεπιτυχή – διαχειριστική προσέγγιση του χθες.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ