Θεατρικές εξορμήσεις του ΟΑΦΝΤΗ Ασπροπύργου

0

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου, κ. Ιωάννης Κατσαρός έχοντας ως κύριο γνώμονα τη ψυχαγωγία των μελών του, διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα θεατρικές και όχι μόνο, εξορμήσεις. Τον προηγούμενο μήνα, μέλη του Οργανισμού, συνοδευόμενα από τον Αντιπρόεδρο κ. Αντώνη Κοναξή παρακολούθησαν την υπέροχη Θεατρική παράσταση “Ζορμπάς” στο θέατρο “Ελληνικός Κόσμος”.

Για τον μήνα Δεκέμβριο οι δράσεις είναι οι εξής:

Κυριακή 11/12: Θέατρο “Πειραιώς 131” – Ο Μπακαλόγατος: Η κωμωδία «Της κακομοίρας», γνωστή και ως «Ο μπακαλόγατος» του Ντίνου Κατσουρίδη (1963) είναι πιθανόν, η δημοφιλέστερη κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ ο ρόλος του «Ζήκου» αποτελεί ίσως τον καλύτερο ρόλο του Κώστα Χατζηχρήστου. Πρόκειται για ένα κωμικό σενάριο μεγάλης λαϊκής απήχησης, σε remake του Γιώργου Βάλαρη, που μας ταξιδεύει σε μια νοσταλγική εποχή, η οποία φυλάει μέσα τις καλύτερες αναμνήσεις μας !

Σάββατο 17/12: Θέατρο “Ιλίσια” – Da : Ο πασίγνωστος Γρηγόρης Βαλτινός ερμηνεύει τον “DA” (daddy) στο ομώνυμο και πολυβραβευμένο αυτοβιογραφικό έργο του Ιρλανδού συγγραφέα Hugh Leonard, που έφτασε μέχρι το Broadway κατά τη διάρκεια των ’70ς. Όνειρα, συγκρούσεις, απογοητεύσεις και χαρές έρχονται στο μυαλό του εκπατρισμένου στο Λονδίνο συγγραφέα, όταν επιστρέφει στην πατρίδα του, ενώ το φανταστικό συνδέεται με το πραγματικό, το γέλιο εναλλάσσεται με το κλάμα, και η αγάπη αναδεικνύεται ως ο σταθερότερος φάρος που φωτίζει τα σκοτάδια της ψυχής μας. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2105577862 & 2105573549.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ