Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρασύρει σκύλο 5 μηνών και τον αφήνει αιμόφυρτο

0

Οργή προκαλεί ένα ακόμη περιστατικό με κακοποίηση ζώου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ασυνείδητος οδηγός στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης παρέσυρε σκύλο με το αυτοκίνητο του και τον παράτησε αιμόφυρτο. Μάλιστα, αφού τον χτυπάει με το αυτοκίνητο, δεν σταματάει το ΙΧ αλλά συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Τον σκύλο εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής.

Ο σκύλος βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έλειπαν από το σπίτι και ενημερώθηκαν για το συμβάν μόλις επέστρεψαν από την εργασία τους. Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

«Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του», λέει σε τοπικό μέσο η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα.

Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του οδηγού

Οι ιδιοκτήτες κατέθεσαν μήνυση το περασμένο Σάββατο στο ΑΤ Κουφαλίων και ζητούν να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου. «Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε, καθώς ο σκύλος βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου», λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ