Καβάλα: Οι ισχυρισμοί του δράστη της δολοφονίας του 52χρονου

0

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 52χρονου στη Καβάλα συνεχίζουν να έρχονται στο φως και ο 25χρονος κατηγορούμενος που ομολόγησε, ετοιμάζει την απολογία του στον ανακριτή και χτίζει την υπερασπιστική του γραμμή στη βάση ότι ήταν θύμα bullying.

Στην πρόθεσή του να εκφοβίσει το θύμα αποδίδει τον πυροβολισμό που κόστισε τη ζωή στον 52χρονο ο δράστης της δολοφονίας στην Καβάλα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ενώ παράλληλα υποστήριξε για πρώτη φορά πως ο αδερφός του είχε σχέσεις με τον 52χρονο.

Ο 25χρονος, αν και παρέμενε κρυμμένος αρκετές ώρες μετά το έγκλημα τελικά συνελήφθη από τις Αρχές και ομολόγησε την πράξη του, υποστηρίζοντας ότι το έκανε γιατί το θύμα στο παρελθόν του έκανε bullying και ασκούσε επιρροή στον διευθυντή της επιχείρησης για να τον απολύσει.

Ο δικηγόρος του 25χρονου, παρουσίασε το πρωί του Σαββάτου (24/9) για πρώτη φορά επίσημα την υπερασπιστική γραμμή του πελάτη του. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «ο νεαρός δεν γνώριζε ούτε από κυνήγι, αλλά ούτε καν να κρατάει όπλο» και πρόσθεσε ότι ο δράστης υποστηρίζει ότι «δεν σημάδεψε το θύμα αλλά ήταν ένας πυροβολισμός από απόσταση που έγινε για εκφοβισμό του θύματος».

Παράλληλα, επέμεινε στον ισχυρισμό του πελάτη του για bullying που είχε δεχθεί από το θύμα ενώ δεν αναφέρθηκε, αν και ρωτήθηκε σχετικά, στην πληροφορία που αρχικά διακινήθηκε ότι κατηγορούσε τον άτυχο 52χρονο για την απόλυση από το εργοστάσιο μαρμάρων στην Καβάλα έξω από το οποίο έγινε το έγκλημα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ