Καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας με 30αρια αλλά και λασποβροχές

0

Με άστατο καιρό προς τη Βόρεια Ελλάδα αλλά υψηλές θερμοκρασίες προς τα νότια θα κυλήσει το 24ωρο, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, μια θερμή αέρια μάζα έχει ξεκινήσει το ταξίδι της από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής και προσεγγίζει και τη χώρα μας ανεβάζοντας τον υδράργυρο μέχρι και τους… 30 βαθμούς.

Οι υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν στην περιοχή της Πελοποννήσου, αλλά και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, ενώ προς την κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα έχουμε κατά τόπους συννεφιές οι οποίες θα είναι και αυξημένες και κατά το πέρασμά τους θα αφήνουν πρόσκαιρες βροχές και… λασποβροχές.

Πιο νότια θα έχουμε και εκεί συννεφιές, αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Για αύριο Τρίτη, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε λόγο για χαμηλό βαρομετρικό από την περιοχή της Ιταλίας, που θαφέρει βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ενώ από το απόγευμα και μετά θα έχουμε βροχές και λασποβροχές σε όλη τη χώρα.

Την Τετάρτη θα πέσει λίγο περισσότερο η θερμοκρασία, ενώ οι βροχές θα περιοριστούν την Πέμπτη, με τις υψηλές θερμοκρασίες να επιστρέφουν την Παρασκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ