Καλλιτεχνική σκυταλοδρομία «Heart Project»: Μια έρευνα για το θέατρο στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον

0

H Life after Death Theater Company παρουσιάζει το Heart Project, την πρώτη της καλλιτεχνική έρευνα, που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021. Τα αποτελέσματά της έρευνας χωρίζονται σε δύο μέρη, ένα παραστατικό και ένα θεωρητικό. Την Κυριακή 10 Απριλίου από τις 12.30 ως τις 15.30, στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της πρώτης και παραστατικής ενότητας του Heart Project, που έχει τη μορφή performance installation.

Ατομικές εκτελέσεις

Πέντε καλλιτέχνες, μέσα από το διττό τους ρόλο, δημιουργούν και παρουσιάζουν μια ατομική περφόρμανς εμπνευσμένη από ένα παιχνίδι κρυμμένων λέξεων. Ο επισκέπτης θα δει ζωντανές περφόρμανς, προβολές βίντεο και ηχητικό τοπίο, που συνυπάρχουν παράλληλα στον χώρο. Η έρευνα απευθύνεται σε καλλιτέχνες και σπουδαστές παραστατικών τεχνών, καθώς και σε κοινό που παρακολουθεί το ερευνητικό/πειραματικό θέαμα.

Τρεις κύκλοι συζητήσεων

Η παρουσίαση του παραστατικού μέρους θα ολοκληρωθεί με το Open Space, μία συζήτηση μεταξύ της ερευνητικής ομάδας και των θεατών, κατά την οποία η ομάδα θα συλλέξει και το απαραίτητο -για την έρευνά της- feedback. Το Open Space διαρθρώνεται σε 3 κύκλους συζητήσεων: για το παραστατικό μέρος, για την έρευνα στο θέατρο γενικά και για τα ερωτηματολόγια που βοήθησαν στην τεκμηρίωση του θεωρητικού μέρους του Heart Project.

Το δεύτερο μέρος του Heart Project, που αφορά το θεωρητικό μέρος, θα παρουσιαστεί διαδικτυακά στις 30 Απρίλιου, μαζί με τα συμπεράσματα της έρευνας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ