Κεραμεικός: Νεκρός βρέθηκε 50χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό

0
Ìå åðÝìâáóç ôùí ÅÊÁÌ Ýëçîå ðôï ðñùÀ ôçò ÌåãÜëçò ÐÝìðôçò 25 Áðñéëßïõ 2019, ç ïìçñßá óôç ÍÝá Óìýñíç üðïõ Ýíáò 35÷ñïíïò Üíäñáò êñáôïýóå üìçñï ôïí ðáôÝñá ôïõ áðü ôï áðüãåõìá ôçò ÌåãÜëçò ÔåôÜñôçò. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ασφάλειας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα σε βάρος ενός 50χρονου άντρα που βρέθηκε αναίσθητος στην συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζαγρέως στο Γκάζι, κοντά σε νυχτερινά μαγαζιά.

Το θύμα που ήταν γνωστός στην περιοχή ως εθισμένος στο αλκοόλ και περιφερόταν συχνά εκεί, είχε εμφανή τραύματα από άγριο ξυλοδαρμό που όπως προκύπτει προηγήθηκε από παρέα νεαρών. Σύμφωνα με μάρτυρες που γνώριζαν το θύμα, είχε πρόσφατα χωρίσει, πήγαινε συχνά στα νυχτερινά καταστήματα της περιοχής, όπου μεθούσε και πείραζε κοπέλες και εξετάζεται η αφορμή για αυτήν την συμπλοκή να είχε την ίδια προέλευση.

Λίγο μετά τις έξι το πρωί το θύμα εντοπίστηκε στο σημείο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του που αρχικά αποδίδεται σε ανακοπή καρδιάς, ωστόσο θα χρειαστεί να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν τα τραύματα που του προκάλεσαν οι νεαροί από τον ξυλοδαρμό οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Αρχικά την έρευνα την ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και στη συνέχεια το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και αναζητούνται οι δράστες που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ