Κοιτίδα πολιτισμού και φέτος το Φεστιβάλ “Στη Σκιά των Βράχων”

0

Με απανωτά sold out και εντυπωσιακά live αγαπημένων καλλιτεχνών ολοκληρώθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων», αναδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά το Θέατρο Βράχων από τους πιο προσφιλείς συναυλιακούς προορισμούς.

Ήδη από το ξεκίνημα των εκδηλώσεων τον Ιούνιο το κοινό – με αξιοσημείωτη προσέλευση – έδειξε την προτίμηση του στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ και αγκάλιασε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες.

Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις άφησε η έκθεση για τον Ανδρέα Λεντάκη στον οποίο ήταν αφιερωμένη η φετινή διοργάνωση, καθώς και η ετήσια έκδοση με τα κείμενα από τη ζωή και τη δράση του που πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή του Ιδρύματος Ανδρέα Λεντάκη. Στην ίδια έκδοση περιλαμβάνεται και ένα ειδικό αφιέρωμα στον Ιάκωβο Καμπανέλλη αλλά και αναφορές στα 100 χρόνια από τη μικρασιατική καταστροφή.

Φέτος στο Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων» 2022, φιλοξενήθηκαν 19 συναυλίες και 18 θεατρικές παραστάσεις οι περισσότερες των οποίων είχαν και μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Σημαντική για μια ακόμη χρονιά η συμβολή της Περιφέρειας Αττικής, αφού χάρη στην υποστήριξη της το κοινό είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο.

Το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων, αποδεικνύεται με τα χρόνια μικρή όαση πολιτισμού, ανάσα στη δύσκολη και ρευστή καθημερινότητα και με τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του στήνει γέφυρες χαράς και απόλαυσης με τις τέχνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ