Κολωνός: Έρχεται νέο «τσουνάμι» συλλήψεων για σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

0

Τα εντάλματα περιμένουν από μέρα σε μέρα για να προχωρήσουν σε νέες συλλήψεις οι αστυνομικοί που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού και την σεξουαλική εκμετάλλευση της 12χρονης.

Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον 8 άνδρες που κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί. Μόλις έρθει το «πράσινο» φως με τα εντάλματα, οι άνθρωποι αυτοί αναμένεται να βρεθούν με χειροπέδες.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, μόλις ολοκληρωθούν οι ταυτοποιήσεις αυτές, αναμένεται να καταθέσει εκ νέου το μικρό κορίτσι.

Τα δύο πρόσωπα του Ηλία Μίχου μέσα από τις συνομιλίες του
Την ίδια ώρα, τα νέα στοιχεία και οι συνομιλίες του Ηλία Μίχου που αποκαλύπτονται, φέρνουν στο φως τα δύο πρόσωπά του. Κι αυτό γιατί, ο Μίχος από τη μία εμφανιζόταν σαν προστατευτικός φίλος στο παιδί υποσχόμενος βόλτες και φαγητό και την άλλη του ζητούσε να στείλει βίντεο και αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Άλλες φορές, κρυμμένος πίσω από ένα πληκτρολόγιο, προσποιούταν ότι ήταν το κορίτσι, λέγοντας όμως ότι ήταν μεγαλύτερης ηλικίας.

Πάντως, ο προφυλακισμένος Μίχος εξακολουθεί να υποστηρίζει τα λεγόμενά του, ότι δεν παγίδευσε το κοριτσάκι και δεν το εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ