Κολωνός: Πορεία για την υπόθεση της 12χρονης – Ένταση με φωτιές και χημικά

0

Μαζική πορεία για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στα Σεπόλια. Η πορεία ξεκίνησε από το Μετρό και κατευθύνθηκε προς το κατάστημα του 53χρονου, Ηλία Μίχου.

Οι πολίτες πραγματοποίησαν την συγκεκριμένη διαμαρτυρία ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για το συγκεκριμένο παιδί, ενώ ταυτόχρονα απαιτούν να σταματήσει η συγκάλυψη οποιουδήποτε ανάλογου περιστατικού.

Οι πολίτες κρατούσαν πανό με συνθήματα ενάντια στους βιασμούς και στις απόπειρες συγκάλυψης. Ανάμεσα στα συνθήματα που ήταν γραμμένα στα πανό ήταν τα “Αφήστε τα παιδιά ήσυχα”, “Αλληλεγγύη στην 12χρονη – Όχι στην συγκάλυψη από Κυβέρνηση και ΜΜΕ” και “Καμία ανοχή στους βιαστές”.

Ένταση σημειώθηκε όταν η πορεία έφτασε έξω από το κατάστημα του 53χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυνάμεις καταστολής της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε ρίψη δακρυγόνων και χημικών για να διαλύσουν την πορεία.

Ομάδα ατόμων φέρεται να πέταξε μπογιές στην πρόσοψη του καταστήματος του Ηλία Μίχου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο όχημά του. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Αστυνομία προχώρησε στην συνέχεια σε προσαγωγές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ