Κολωνός: Σήμερα η απολογία της μητέρας – Οι διάλογοι με τον Μίχο

0

“Παρέλαση” κατηγορουμένων αναμένεται σήμερα, Δευτέρα έξω από το γραφείο της 33ης τακτικής ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση του βιασμού και εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα η μητέρα του παιδιού έχει λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με την κατηγορία, υπήρξε συνεργός του 53χρονου Ηλία Μίχου ο οποίος και φέρεται να είχε στήσει την «επιχείρηση» έκδοσης του παιδιού μέσω εφαρμογών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την πλευρά της, η γυναίκα αρνείται από την πρώτη στιγμή οποιαδήποτε ανάμιξή της, υποστηρίζοντας πως και η ίδια έπεσε από τα σύννεφα, όταν της αποκαλύφθηκαν όλα τα περιστατικά. Μάλιστα, φαίνεται πως θα επικαλεστεί και τη συνομιλία της που είχε μέσω μηνυμάτων με τον 53χρονο, στα οποία καταγράφεται ο θυμός και η αγανάκτησή της.

Μητέρα: Με το ανήλικο ήθελες να πας; Θα βρω τη γυναίκα και το γιο σου. Όλα τα έχω, έχω χάσει πάσα ιδέα, ο τάφος σου θα γίνει. Με το 12χρονο ρε; Θα σε θάψω

Μητέρα: Πάει η ζωή μου. Σε καλω όλη νύχτα πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο ανώμαλε θα σου φαω το λαρύγγι όλοι θα μάθουν τι είσαι

Μίχος: Ηρέμησε έλα να τα πούμε.

Μητέρα: Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου, εκεί που θα σε πάρουν σηκωτό. Δεν τη γλιτώνεις σήμερα, μας έχεις τρελάνει

Μίχος: Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου οκ

Η μητέρα του έχει προωθήσει και μία φωτογραφία από συνομιλίες του παιδιού με τον κατηγορούμενο, όπου ο τελευταίος εμφανίζεται να της γράφει: «θέλω να κάνουμε έρωτα» και «κάνε… και στείλε μου βίντεο».

Μητερα: Τι έχεις να πεις;

Μίχος: Οκ εγώ είμαι.

Ωστόσο, θα πρέπει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις και για τα δύο επώνυμα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ, από λογαριασμό του Ηλία Μιχου, το μήνα Ιούλιο. Οι συνήγοροι της πάντως έχουν ήδη αναφέρει σχετικά ότι πρόκειται για πληρωμή της γυναίκας από εργασία.

Πριν την κατηγορούμενη μητέρα θα περάσουν το ανακριτικό κατώφλι οι τρεις συλληφθέντες του Σαββατοκύριακου. Πρόκειται για τρεις άνδρες άνω των 30 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής. Συγκεκριμένα, φέρονται να ήρθαν σε επαφή με το παιδί τουλάχιστον μία φορά ο καθένας, αφού κατέβαλαν αντίτιμο. Δεν αποκλείεται πάντως, να ζητήσουμε και να λάβουν νέα προθεσμία για να απολογηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ