«Κυνήγι Θησαυρού» στο Δήμο Πετρούπολη

0

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή παιδιών ολοκληρώθηκε ακόμη μία εκδήλωση του Δήμου Πετρούπολης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 από τις 9:30 το πρωί μέχρι τη 1:30 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε «Κυνήγι Θησαυρού» με τη συμμετοχή παιδιών απ’ όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας, στο Άλσος Αγίου Δημητρίου, σε συνεργασία με τον Πεζοπορικό-Ορειβατικό Σύλλογο Πετρούπολης.

Τα παιδιά γνώρισαν το άλσος της πόλης και βασικές αρχές προσανατολισμού

Τα παιδιά μέσα από μια διαφορετική εμπειρία και μέσα από το παιχνίδι, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άλσος της πόλης και να γνωρίσουν βασικές αρχές προσανατολισμού με πυξίδες και χάρτες. Νικητές ήταν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, τα οποία μοιράστηκαν τον «θησαυρό» που ήταν μία πυξίδα, προσφορά της εταιρίας Mediterranean Enterprises, καθώς και ένας φάκελος με γραφική ύλη, δωρεά του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Παρουσία του Δημάρχου Πετρούπολης

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Χριστόπουλος, Κατερίνα Σταματοπούλου & Στέλιος Χρυσικός, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κυριάκος και πλήθος κόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ