Λάρισα: Μπαράζ πασχαλινών διαρρήξεων

0

 

Η εορταστική διάθεση τις ημέρες του Πάσχα βγήκε… “ξινή” για πολλούς κατοίκους περιοχών της Λάρισας, οι οποίοι βρήκαν τα σπίτια τους λεηλατημένα όταν επέστρεψαν από την εκκλησία όπου είχαν πάει, είτε για την περιφορά του Επιταφίου είτε για την Αναστάσιμη λειτουργία.
Οι διαρρήκτες… γιόρτασαν προκαταβολικά, το βράδυ της Μ. Παρασκευής στην Ελασσόνα, όπου έκαναν γερή μπάζα από τα τρία σπίτια που διέρρηξαν το ένα μετά το άλλο. Μόνο σε μια μονοκατοικία βρήκαν περισσότερα από 5.500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 8.500 ευρώ, ενώ άλλα 3.000 ευρώ άρπαξαν από ένα δεύτερο σπίτι και 6.000 ευρώ από ένα τρίτο!
Αλλά και το βράδυ της Ανάστασης, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι παραβίασαν ένα παλιό παράθυρο ενός σπιτιού σε χωριό του Δήμου Τεμπών και άρπαξαν 40 χρυσές λίρες, ένα σετ χρυσών κοσμημάτων και δύο εικόνες της Παναγίας, μία χρυσή και μία ασημένια. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», διέφυγαν από ένα παρακείμενο χωράφι από το οποίο είχαν προσεγγίσει τον στόχο τους.
Από την ταράτσα ενός διπλανού κτιρίου πήδησαν στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος πέμπτου ορόφου στη Λάρισα, οι άγνωστοι “ποντικοί” που παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα και έκλεψαν απροσδιόριστο χρηματικό ποσό και ακριβά ρολόγια. Όλες τις διαρρήξεις ερευνούν από κοινού τα τοπικά αστυνομικά τμήματα και η Ασφάλεια Λάρισας.
Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ