Μικροί και μεγάλοι αθλητές πλημμύρισαν το Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας στη γιορτή του ΟΠΑΝ

0

Μια φαντασμαγορική Γιορτή Γυμναστικής & Χορού διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) Δήμου Νέας Ιωνίας στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, που γέμισε από γονείς και παιδιά.

Σε ένα εντυπωσιακό σόου, μικροί και μεγάλοι, αθλούμενοι ηλικίας από 4 έως 70 χρονών, μας χάρισαν ένα μοναδικό υπερθέαμα γυμναστικής και χορού παρουσιάζοντας τα προγράμματα των τμημάτων Ενόργανης Ακροβατικής, Ρυθμικής, Hip Hop, Χορών, Funky Jazz, Σύγχρονο, Μπαλέτο του Ο.Π.Α.Ν.
“Είμαστε περήφανοι για όλα όσα πετύχαμε και αυτή τη χρονιά που τελείωσε με τους καλύτερους οιωνούς, με νέα προγράμματα που σχεδιάσαμε και δώσανε έναν τόνο αισιοδοξίας και προοπτικής για τη νεολαία, και όχι μόνο, της πόλης μας.
Ως Δημοτική Αρχή, δίνουμε βαρύτητα στα θέματα άθλησης, έχοντας ανακαινίσει την αίθουσα γυμναστικής στη λεωφόρο Ηρακλείου, αναβαθμίσει το γυμναστήριο με νέα υπερσύγχρονα όργανα γυμναστικής, δημιουργήσει νέα προγράμματα γυμναστικής, νέα τμήματα χορών για όλες τις ηλικίες.
Μια προσπάθεια όμως που δεν θα μπορούσε να στεφθεί με επιτυχία χωρίς τις άοκνες προσπάθειες της Προέδρου του ΟΠΑΝ κ. Γεωργίας Μπίμη – Ιωάννου, του Προϊσταμένου των Αθλητικών Τμημάτων κ. Πέτρο Αθανασίου, καθώς και όλους τους γυμναστές και εργαζόμενους του Οργανισμού μας του οποίους και ευγνωμονούμε για τη συμβολή τους!!
Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με Δύναμη και Προοπτική, ώστε να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο τον ΟΠΑΝ, τη ζωντανή κοιτίδα πολιτισμού και αθλητισμού της πόλης μας!”, ανέφερε σχετικά η Δήμαρχος της πόλης κα Δ. Θωμαΐδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ