Νάγκελσμαν: «Ελλάδα και Ουκρανία είναι μαχητικές παθιασμένες ομάδες»

0

Η Γερμανία, οικοδέσποινα του Εuro 2024, θα παίξει δύο φιλικούς αγώνες με την Ουκρανία και την εθνική μας τον Ιούνιο, ημέρες πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων εντός έδρας, όπως ανακοίνωσε σήμερα η γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.
Οι Γερμανοί θα υποδεχθούν την Ουκρανία στη Νυρεμβέργη στις 3 Ιουνίου πριν αντιμετωπίσουν την εθνική μας στο Γκλάντμπαχ τέσσερις ημέρες αργότερα.
Το Euro 2024 ξεκινά στις 14 Ιουνίου με τη Γερμανία να αντιμετωπίζει τη Σκωτία στον πρώτο της αγώνα του 1ου ομίλου.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για διαφορετικά στυλ και συστήματα αντιπάλων ενόψει του Euro 2024», δήλωσε ο προπονητής της Γερμανίας Γιούλιαν Νάγκελσμαν.
«Η Ουκρανία και η Ελλάδα είναι δύο μαχητικές, παθιασμένες ομάδες και είχαμε προβλήματα με τέτοιους αντιπάλους τον τελευταίο καιρό», πρόσθεσε.

Ο Νάγκελσμαν, ο οποίος ανέλαβε την εθνική Γερμανίας μετά την απόλυση του Χάνσι Φλικ τον Σεπτέμβριο του 2023, ξεκίνησε με μια νίκη και μια ισοπαλία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο, και στη συνέχεια γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες στην Αυστρία και εντός έδρας από την Τουρκία τον Νοέμβριο.
Υπάρχει τώρα αυξανόμενη πίεση στη Γερμανία για τον Νάγκελσμαν ενόψει του Euro 2024, που ξεκινάει σε λιγότερο από 100 ημέρες:
«Γι’ αυτό και οι δύο αυτές ομάδες μετά τους αγώνες με τη Γαλλία και την Ολλανδία τον Μάρτιο είναι τα σωστά τεστ», είπε ο Νάγκεσλαν.

Οι Γερμανοί ταξιδεύουν στη Γαλλία στις 23 Μαρτίου και υποδέχονται την Ολλανδία τρεις ημέρες αργότερα στα φιλικά τους παιχνίδια αυτόν τον μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ