Νέα γυναικοκτονία στην Κυψέλη: Νεκρή μία γυναίκα 36 ετών από το Μπαγκλαντές

0

Μία νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας, αυτή τη φορά στην Κυψέλη με μία γυναίκα 36 ετών να βρίσκει φριχτό θάνατο από τα χέρια ενός φίλου του άνδρα της.

Πιο αναλυτικά, ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Τενέδου στην Κυψέλη με μία γυναίκα 36 ετών από το Μπαγκλαντές να πέφτει νεκρή από το χέρι ενός άνδρα επίσης από το Μπαγκλαντές, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι φίλος του άνδρα του θύματος.

Την γυναίκα, εν ζωή ακόμα, εντόπισαν περαστικοί λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με σοβαρά τραύματα στο σώμα της από αιχμηρό αντικείμενο και δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, έπειτα από υπόδειξη του συζύγου του θύματος και τις έρευνες αστυνομικών, συνελήφθη 40χρονος ομοεθνής της, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης που της επέφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές στη μέση του δρόμου.

Ο συλληφθείς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε προσωπικές διαφορές με την 36χρονη και τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλιακμάνη και όσα είπε στο Open το θύμα ήταν σύζυγος φίλου του δράστη με τον οποίο και είχε τις οικονομικέα διαφορές. Ανέφερε ακόμη ότι ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από την πολυκατοικία που έμενε το ζευγάρι. Μόλις βγήκε η 36χρονη, την σκότωσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ