Νίκαια: Συνελήφθη 63χρονος για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων

0

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, 63χρονος ημεδαπός για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομο που εμπορευόταν λαθραία καπνικά προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, εντοπίστηκε ο 63χρονος και πιστοποιήθηκε η δράση του.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορούμενος κατελήφθη να μεταφέρει από αποθήκη σε έτερη αποθήκη στην περιοχή της Νίκαιας με αυτοκίνητο -2.000- πακέτα τσιγάρων και -100- συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

 

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου και στις αποθήκες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8.930- πακέτα τσιγάρων και -609- συσκευασίες καπνού. Επίσης, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των καπνικών προϊόντων.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ