Νεκρός 15χρονος στη Χαλκιδική: Νόμιζαν πως τους κάνει πλάκα κι εκείνος πνιγόταν

0

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τραγικού πνιγμού ενός 15χρονου που είχε πάει για μπάνιο με τους φίλους του σε παραλία της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η παρέα του νεαρού, είχε φτάσει στο συγκεκριμένο beach bar της περιοχής και είχε παραγγείλει καφέδες και έναν χυμό, τα οποία μάλιστα δεν είχαν προλάβει να καταναλώσουν.

Κάποια στιγμή παρατήρησαν το θύμα να είναι μπρούμηασητα μέσα στη θάλασσα, πολύ κοντά στην ακτή και θεώρησαν ότι τους έκανε πλάκα, καθώς επρόκειτο για μόλις 4 μέτρα από την αμμουδιά. Τα δευτερόλεπτα όμως περνούσαν και ο 15χρονος δεν έδινε κανένα σημείο ζωής και έτσι οι φίλοι του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και πηγαίνοντας προς το μέρος του διαπίστωσαν πως δεν είχε τις αισθήσεις του.

«Τα παιδιά ήταν μέσα στην θάλασσα και κάποια στιγμή ξεκίνησαν να φωνάζουν για βοήθεια. Το παλικάρι ήταν μπρούμυτα και επέπλεε στο νερό. Το βγάλαμε στην αμμουδιά, αλλά το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και έβγαζε αφρούς από το στόμα. Το παιδί είχε χάσεις τις αισθήσεις του, χωρίς να έχει συμβεί κάτι, όπως μας είπαν οι φίλοι του», είπε ένας από τους λουόμενους που βρισκόταν στο σημείο.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, ακόμα και με απινιδωτή που υπήρχε στο σημείο, το παιδί είχε αφήσει την τελευταία του πνοή πριν φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο πατέρας του, μόλις πληροφορήθηκε την τραγική είδηση, δεν άντεξε, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Φως στα αίτια του θανάτου, αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστική εξέταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ