Ν. Κογιουμτσής για την “Black Friday” και τους βανδαλισμούς στο κέντρο της Αθήνας

0

Ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Νίκος Κογιουμτσής μίλησε στην πρωινή εκπομπή “Ανοικτή Επικοινωνία” του τηλεοπτικού σταθμού Open για την επικείμενη “Black Friday” (10/11/2022).

Ο κ. Κογιουμτσής δήλωσε ότι την προηγούμενη χρονιά οι εκπτώσεις της Black Friday εξελίχθηκαν με επιτυχία και τόνισε ταυτόχρονα ότι φέτος δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι έμποροι και επιχειρηματίες θα δώσουν μια ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στις προσφορές, ούτως ώστε να προσελκύσουν πελάτες.

“Είμαστε σε μια δύσκολη εποχή, άρα εκ των πραμάτων θα υπάρχουν εκπτώσεις και πιστεύω ότι ο Έλληνας καταναλωτής πρέπει να ανταποκριθεί. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνει καλό και σε μας και στην οικονομία συνολικά.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε μία ακόμη αντίστοιχη πρωτοβουλία για την 11η Νοεμβρίου, αποκαλούμενη ως “Single day”, η οποία ξεκίνησε από την Κίνα και αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή ηλεκτρονικού εμπορίου, τονίζοντας ότι έχει καταφέρει να σημειώσει 25 δισ. μέσα σε 24 ώρες και η οποία αναμένεται να λειτουργήσει παγκοσμίως.

Τέλος, στάθηκε στους βανδαλισμούς σε κεντρικά καταστήματα της Αθήνας μετά από την ολοκλήρωση των χθεσινών απεργιακών κινητοποιήσεων και επισήμανε ότι τα μαγαζιά δεν αποζημιώνονται για αυτές τις καταστροφές, γεγονός που επιβαρύνει την ήδη δυσμενή κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ