Ξεκίνησαν οι εργασίες για το πρώτο υπαίθριο πάρκινγκ του Δήμου Γαλατσίου

0

Οι εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής του χώρου για το πρώτο δημοτικό υπαίθριο πάρκινγκ στο Γαλάτσι έχουν ήδη ξεκινήσει και προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, ώστε σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρίας να είναι έτοιμο μέσα σε 40 μέρες.

Το πρώτο υπαίθριο πάρκινγκ του Δήμου Γαλατσίου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφ. Βεϊκου με την οδό Αγίας Ειρήνης, θα παρέχει δωρεάν 190 θέσεις στάθμευσης σε όλους τους πολίτες.

Σε πρώτη φάση οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στον καθαρισμό και διαμόρφωση του εδάφους, ενώ θα ακολουθήσουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, περίφραξης και φωτισμού του χώρου.

«Η ανάγκη εύρεσης χώρων στάθμευσης δημιουργήθηκε μετά την απόφαση της κεντρικής διοίκησης να «ξεπαγώσει» τη Γραμμή 4 του ΜΕΤΡΟ, οπότε και επισκεφτήκαμε άλλους δήμους της Αττικής, των οποίων είτε τα έργα του ΜΕΤΡΟ ήταν σε εξέλιξη είτε είχαν αποπερατωθεί οι εργασίες, ώστε να μας ενημερώσουν για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τις δυσκολίες από τα έργα και ποιο ήταν το σημαντικότερο ζήτημα. Κατά γενική ομολογία το μεγαλύτερο ζήτημα που προκλήθηκε από τις εργασίες ήταν η έλλειψη χώρων στάθμευσης. Ξεκινήσαμε λοιπόν αγώνα δρόμου κυριολεκτικά ώστε να βρούμε άμεσα λύση κι έτσι ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες για το πρώτο υπαίθριο πάρκινγκ από τα πέντε συνολικά που θα γίνουν στον Δήμο Γαλατσίου με σκοπό τη διευκόλυνση των πολιτών», αναφέρει ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο μαζί με την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων και Διασύνδεσης Πολιτών με την «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ», Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ