Οι μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας ΕΠΑΛ Αναβρύτων παρασκεύασαν με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό κηραλοιφές

0

Οι μαθητές της Β’ Τάξης του τομέα Γεωπονίας του ΕΠΑΛ Αναβρύτων, στα πλαίσια των σχετικών μαθημάτων τους και ενόψει των Χριστουγέννων, παρασκεύασαν με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό κηραλοιφές με έλαια καλέντουλας, ρίγανης και βαλσαμόχορτου (υπερικό). Έχουν επιμεληθεί με καλλιτεχνική διάθεση επίσης την συσκευασία και την ετικέτα.

Η κοινωνική προσφορά και οι φιλανθρωπικές δράσεις αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Σε αυτή την κατεύθυνση οι μαθητές μας προκειμένου να δώσουν χαρά σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας αλλά και να λάβουν χαρά μέσα από την προσφορά και το νοιάξιμο, διαθέτουν τις κηραλοιφές που παρασκεύασαν, με σκοπό τα έσοδα να δοθούν μέσω των κοινωνικών παντοπωλείων Κηφισιάς και Αμαρουσίου σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η τιμή του κάθε βάζου κηραλοιφής είναι 10 ευρώ και ελπίζουν στην συμβολή σας σε αυτή τους την προσπάθεια. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας σε συλλογικό επίπεδο και να σας παραδοθούν στο σχολείο.

Εκ μέρους των μαθητών μας, σας ευχόμαστε Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία και ευημερία σε εσάς και τους αγαπημένους σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ