Ομιλία με τίτλο «Τα προσωπεία της βίας» στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων

0

Με μια ενδιαφέρουσα ομιλία για «Τα προσωπεία της βίας» από την Έρση Αστεριάδη-Κουνέλη, Ψυχαναλύτρια Ομάδας, Θεραπεύτρια Οικογένειας (European Association for Psychotherapy) θα κλείσει η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Δουατζή στο «Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων» την Κυριακή 26 Μαΐου στις 11:30 π.μ.

Η έκθεση ζωγραφικής του Γιώργου Δουατζή, υπό τον τίτλο «ΟΧΥΡΑ κατά της βίας»- με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και υπό την αιγίδα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ- αποτελεί ένα μήνυμα κατά κάθε μορφής βίας και συνεχίζεται έως και την Κυριακή 26 Μαίου 2024.

Στην έκθεση εκτίθενται πενήντα οκτώ έργα, ακρυλικά σε καμβά, τα περισσότερα ζωγραφισμένα τον τελευταίο χρόνο, καθώς και έντεκα ενότητες του ποιήματος «Πόλεμος», από την συλλογή «Οχυρά».

Όπως αναφέρει στον κατάλογο της έκθεσης ο Γ. Δουατζής, «μία μικρή ψηφίδα αφύπνισης κατά της βίας είναι αυτή η έκθεση, όπου συνυπάρχουν η εικαστική και η ποιητική έκφραση. Ο τίτλος «ΟΧΥΡΑ κατά της βίας» επισημαίνει ένα μελανό κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας, το οποίο όσο υπάρχουν άνθρωποι, δυστυχώς, δεν φαίνεται να έχει τέλος».

Διάρκεια: ‘Εως 26 Μαΐου 2024

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή 11:00 – 19:00 Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 15:00, Δευτέρα κλειστά

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων
Βασ. Σοφίας, Πάρκο Ελευθερίας, στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής
Πληροφορίες: 210 7232604- 210 7224028

Αιγίδα: Μορφωτικό Ίδρυμα ΕΣΗΕΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ