Ουκρανία: Ξεκινά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου – Καταφύγια στα γήπεδα και στρατιωτική παρουσία

0

Ξεκινάει εκ νέου η Πρέμιερ Λιγκ της Ουκρανίας στις 23 Αυγούστου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργου Αθλητισμού της χώρας, ωστόσο οι αγώνες θα διεξάαγονται χωρίς φιλάθλους και τα γήπεδα θα έχουν έτοιμα καταφύγια, σε περίπτωση που ηχήσουν οι σειρήνες. Όταν αποφασίστηκε η διακοπή η Σαχτάρ Ντόνετσκ ήταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 47 βαθμούς σε 18 αγώνες, δύο βαθμούς μπροστά από την Ντιναμό Κιέβου.

Ο υπουργός Αθλητισμού Βαντίμ Γκουτσέτ με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως στους αγώνες θα υπάρχει στρατιωτική παρουσία για ασφάλεια, ενώ μάλιστα η ημερομηνία της 23ης Αυγούστου συμπίπτει με την Ημέρα Εθνικής Σημαίας της Ουκρανίας.

 Ευρωπαϊκή παρουσία

Η Σαχτάρ η οποία έχει προκριθεί στη φάση των ομίλων του Champions League την επόμενη σεζόν, θα δώσει όλους τους αγώνες της στην πολωνική πρωτεύουσα, τη Βαρσοβία, ενώ η Ντιναμό Κιέβου θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Παράλληλα, η Έβερτον επιβεβαίωσε ότι θα υποδεχθεί την Ντιναμό σε φιλικό προετοιμασίας στις 29 Ιουλίου, με τα έσοδα από τον αγώνα να διατίθενται σε ανθρωπιστικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν τον λαό της Ουκρανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ