Παλλήνη: Το «Είμαστε ένα» προσφέρει στο κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου

0

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνη Αυγερινό στην κοινωνική οργάνωση”Είμαστε Ένα” την πρόεδρο της κα. Σοφία Κατσίγιαννη και τους εθελοντές της για την επιτυχημένη συνεργασία στη σημαντική τους προσφορά στο κοινωνικό μας παντοπωλειο.

Η αφοσίωση τους και η υποστήριξη τους παρέχοντας τρόφιμα και άλλα είδη στην κοινότητα μας, μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε και να προσφέρουμε περισσότερα σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες του Δήμου μας. Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την αφιλοκερδή προσπάθεια τους.

Όπως δήλωσε και η πρόεδρος της κοινωνικής οργάνωσης «Είμαστε Ένα» « Έχουμε ως αποστολή την αντιμετώπιση κάθε είδους κοινωνικής ανάγκης με προτεραιότητα όσων έχουν επείγοντα χαρακτήρα, αλλά και την βελτίωση της ευημερίας των ατόμων της κοινότητας μας. Ας αποδείξουμε όλοι μαζί την τεράστια διαφορά που μπορεί να προκύψει από τη συλλογική δράση.»

Επίσης συμφωνήθηκε από τον Δήμαρχο κ Χρήστο Αηδόνη και τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταύρου κ. Αντώνη Αυγερινό να υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου και Δήμου Παλλήνης έτσι ώστε με την συνεργασία τους να αναπτυχθούν περαιτέρω κοινωνικές δράσεις στο Δήμο Παλλήνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ