Πλήθος κόσμου στη συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης για τον Ηλιουπολίτη μουσικό Δημήτρη Πικέα

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που διοργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης το βράδυ της Τετάρτης, 28 Ιουνίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους «Δημ. Κιντής» (Γαρδίκη & Σμόλικα) στην Ηλιούπολη.

Περισσότερα από 1.000 άτομα, κάθε ηλικίας, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του Δημοτικού Θεάτρου για να απολαύσουν τη συναυλία και να συνδράμουν οικονομικά για τον συμπολίτη μας Δημήτρη Πικέα που αντιμετωπίζει σοβαρό προβλήματος υγείας και να στηρίξει την οικογένειά του, στην οποία συμμετείχαν αφιλοκερδώς φίλοι και συνάδελφοι του Ηλιουπολίτη μουσικού.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης στον χαιρετισμό του, αρχικά ζήτησε ένα θερμό χειροκρότημα για τον Δημήτρη Πικέα καθώς, όπως είπε, «πιστεύω θα το ακούσει αν είναι πολύ δυνατό» με τον κόσμο να ανταποκρίνεται με ένα δυνατό συνεχόμενο χειροκρότημα και συνέχισε: «Αυτή η συναυλία γίνεται για καλό σκοπό, προκειμένου να μαζευτεί ένα χρηματικό ποσό για να βοηθήσει τον συμπολίτη μας. Είμαι σίγουρος ότι ο Δημήτρης θα ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας».

Στη συνέχεια ο κ. Χατζηδάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του, ανοικτά σε όλους τους τραγουδιστές και μουσικούς που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη συναυλία, καθώς και σε όλο τον κόσμο που προσέφερε από το υστέρημά του για να βοηθήσει τον Δημήτρη Πικέα, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε στον κ. Τάκη Γκογκορώση, ιδιοκτήτη του Αναψυκτηρίου εντός του Δημοτικού Θεάτρου, που έκανε γνωστό ότι προσφέρει το 50% των εσόδων της επιχείρησης για τον σκοπό αυτό, καθώς και τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρόσβεσης Ηλιούπολης – ΕΟΔΠΗ για την παρουσία τους.

Τέλος, ο Δήμαρχος τόνισε ότι «ο Δήμος Ηλιούπολης είναι πάντα κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη, είναι ο Δήμος της Αλληλεγγύης» και ευχήθηκε «υγεία και να δώσουμε τη δύναμη στον Δημήτρη να επανέλθει δριμύτερος. Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Στη συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι: Πασχάλης, Γ. Γιοκαρίνης, Μαριώ, Εκείνος & Εκείνος, Γ. Καραλής, Αλιγάτορες, Βασίλης & Χρήστος Βουζίκας, Alejandro Diaz, Α. Κατσάνος, Α. Κουκουλίδης, Ντ. Πολυχρονίου, Μ. Παναγιώταρος, Γ. Γρυπαίος, Σ. Παππάς, Δ. Κασκούρας, Α. Λίναρης, Δ. Μαργαρίτης, Τ. Ευθυμίου, Α. Κουτελιέρης, Α. Ναλπαντίδης, Δ. Λίβανος, Π. Παπαγεωργίου και Γ. Παππάς.

Στη μεγάλη συναυλία παρέστησαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Σεφτελής, Γιάννης Αντζινάς, Παναγιώτης Βιδάλης, Αποστόλης Στασινόπουλος, Παναγιώτης Κόκλας, Χριστίνα Σερέτη, οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Θοδωρής Παπαδάτος και Δημήτρης Ευαγγέλου, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τζάννα Σκλαβενίτη, η Αντιπρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ Γεωργία Τζούμα, δημοτικοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δημοτικοί συμβούλοι και πλήθος συναδέλφων του Δημήτρη Πικέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ