Ποινή κάθειρξης 27 χρόνων στον ιερέα από το Αγρίνιο: Κατηγορούνταν για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανήλικων κοριτσιών

0

Ανακοινώθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λευκάδας η ποινή που επιβλήθηκε στον 50χρονο ιερέα από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορείτο για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Το δικαστήριο του επέβαλε 27 χρόνια κάθειρξης χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα, ενώ κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες που τον βάραιναν.

Έτσι, ο ιερεάς επιστρέφει στις φυλακές όπου θα περάσει πλέον ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, ενώ σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.

Οι δυο αδελφές που ήταν και εκείνες που τον μήνυσαν πρώτες, ξέσπασαν σε κλάματα, όταν ανακοινώθηκε η ποινή. Από αυτήν, εκτιτέα είναι τα 20 έτη, αφαιρουμένου ενός έτους που ήταν προφυλακισμένος.

Επίσης, σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, το δικαστήριο διαβιβάζει τη δικογραφία στο Εφετείο του Αγρινίου για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για τις μητέρες των κοριτσιών που υπέστησαν την κακοποίηση από τον ιερέα, καθώς και του ίδιου για την περίπτωση ακόμη δυο κοριτσιών που κατέθεσαν ως μάρτυρες και δεν έχουν κάνει μήνυση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ