Ποινή φυλάκισης 10 μηνών στον γνωστό τράπερ για το αδίκημα της οπλοκατοχής

0

Δέκα μήνες φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για το αδίκημα της οπλοκατοχής είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον 22χρονο ράπερ, ο οποίος συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του ένα Glock.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως το όπλο ανήκει σε φίλο του, με τον οποίο επέβαιναν μαζί στο αμάξι. Ο φίλος του πράγματι επιβεβαίωσε στην κατάθεσή του πως όντως αυτός το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν.

Ισχυρίστηκε δε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε, αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε πως με το που είδε το glock αμέσως δήλωσε πως ακυρώνει το γύρισμα επειδή δεν συμφωνούσε, ενώ σε αντίθεση με τις καταθέσεις των αστυνομικών που τον συνέλαβαν, ο τράπερ υποστήριξε πως παραδέχτηκε αμέσως ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του και πως ουδέποτε ανέφερε πως το έχει για την ασφάλειά του όπως δήλωσαν εκείνοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ