Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή πήρε ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στη αμάξι και είχε τραγικό θάνατο

0

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (12.05.2023) ζήτησε και πήρε ο 37χρονος πατέρας του άτυχου βρέφους, ο οποίος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος στον ανακριτή της Άρτας.

Ο πατέρας κατηγορείται για κακούργημα. Συγκεκριμένα, ο άνδρας κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση του πεντέμισι μηνών βρέφους, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Άρτα.

Για το εν λόγω κακούργημα, προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 ετών.

Ο συνήγορος του, Δημήτρης Λαμπράκης, είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ότι το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι να «μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση»

Ο κ. Λαμπράκης είπε επίσης ότι τόσο ο πατέρας όσο και η 27χρονη μητέρα επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους, μόλις συνειδητοποίησαν ότι το μωρό τους δεν ζει.

Εντός της ημέρας αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο κορμάκι του βρέφους.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης όταν ο πατέρας έφυγε από το σπίτι του στην Άρτα, παίρνοντας μαζί την κορούλα του με σκοπό να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Ο 37χρονος ωστόσο δεν σταμάτησε ποτέ στο σταθμό, αλλά πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε άλλη γειτονιά και με υπηρεσιακό όχημα κατευθύνθηκε για τη Λευκάδα, όπου εργάζεται.

Ώρες μετά και όταν η 27χρονη μητέρα πήγε να παραλάβει το παιδί από τον βρεφονηπιακό, αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Η ίδια τηλεφώνησε στον σύζυγό της λέγοντάς του ότι το παιδί δεν είναι στον σταθμό. Μόνο τότε ο 37χρονος συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει το μωρό στο αυτοκίνητο.

Όταν οι γονείς έφτασαν στο όχημα διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε αφρούς στο στόμα.

Το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ότι το μικρό κοριτσάκι είχε πεθάνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ