Πρόγραμμα Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας Δήμου Αιγάλεω: Παρουσία προέδρου ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

0

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό σε ημερίδα του Δήμου Αιγάλεω για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της ευρύτερης περιοχής αναφορικά με την έναρξη της λειτουργίας της Μικρο-Θερμοκοιτίδας Νέων Επιχειρήσεων και του Κέντρου Υπηρεσιών Πληροφόρησης Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων (Κ.Υ.Π.Ε.Ε.) στο Δήμο.

Με την κατάλληλη εκπαίδευση και καθοδήγηση από τους ειδικούς, υπηρεσίες που προσφέρονται δωρεάν, οι ωφελούμενοι έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν μια καινοτόμο επιχειρηματική δραστηριότητα, πατώντας σε στέρεες και γερές βάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αιγάλεω.

 

«Σημαντικό εργαλείο»

Στον χαιρετισμό του ο κ. Χατζηθεοδοσίου συνεχάρη τον Δήμο για την ανάληψη της επιχειρηματικής αυτής πρωτοβουλίας, κάνοντας λόγο για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στήριξης των νέων επιχειρηματιών, ενώ υπογράμμισε τη στενή συνεργασία του Ε.Ε.Α. με τον Δήμο Αιγάλεω αλλά και όλους τους Δήμους της Αττικής για την ενίσχυση του τοπικού επιχειρείν με στοχευμένες δράσεις.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. στάθηκε ακόμη στις σοβαρές επιπτώσεις της ακρίβειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας την ανάγκη άμεσης λήψης επιπλέον μέτρων στήριξης από την κυβέρνηση και αναδεικνύοντας τις προτάσεις του Επιμελητηρίου για μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ στα καύσιμα, αύξηση της επιδότησης στην ενέργεια και αύξηση των δόσεων αποπληρωμής των πανδημικών οφειλών από 72 σε 120.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12/4/2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αιγάλεω, παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Γκίκα, παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, Γιώργος Καββαθάς, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΣΔΑ, Θεόδωρος Αρβανίτης, ο Γενικός Διευθυντής του ΑΣΔΑ, Μόσχος Διαμαντόπουλος, οι αντιπρόεδροι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω, καθώς και νέοι επιχειρηματίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ