Πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» του 2020 μέσω τουριστικών γραφείων: Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ τροποποίηση της ΚΥΑ

0

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η τροποποίηση του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» του έτους 2020, μέσω τουριστικών γραφείων, σχετικά με τους δικαιούχους/ωφελούμενους του προγράμματος.

 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ΚΥΑ των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Τουρισμού και Επικρατείας:

 

Δικαιούχοι-ωφελούμενοι

«Ως δικαιούχοι/ωφελούμενοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» έτους 2020 μέσω τουριστικών γραφείων, όπως παρατείνεται μέχρι 31.12.2021, ορίζονται, αρχικά, όσοι συμπεριλαμβάνονται στο οριστικό μητρώο δικαιούχων/ωφελουμένων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» έτους 2020 και μετά την πραγματοποίηση της από 31/07/2020 ηλεκτρονικής κλήρωσης δεν κληρώθηκαν. Από το σύνολο αυτών καταρτίζεται με απόφαση του αρμοδίου οργάνου, το οριστικό μητρώο δικαιούχων/ωφελουμένων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» έτους 2020 μέσω τουριστικών γραφείων και δημοσιεύεται πίνακας οριστικού μητρώου δικαιούχων/ωφελουμένων του εν λόγω προγράμματος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του gov.gr, όπως η Δημόσια Πρόσκληση ορίσει. Οι δικαιούχοι δύνανται να κάνουν χρήση του e-voucher, ως ορίζεται στο άρθρο 4 της παρούσης, εφόσον το επιθυμούν και συμφωνούν με τους όρους του προγράμματος ως ορίζονται στη Δημόσια πρόσκληση. Σε κάθε περίπτωση η χρήση του e-voucher δεν είναι δεσμευτική.

 

Νέες αιτήσεις

Σε περίπτωση μη εξαντλήσεως του προϋπολογισμού του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» έτους 2020 μέσω τουριστικών γραφείων, όπως παρατείνεται μέχρι 31.12.2021, δημοσιεύεται δημόσια πρόσκληση που ορίζει ημερομηνία υποβολής νέων αιτήσεων δικαιούχων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» έτους 2020 μέσω τουριστικών γραφείων, από φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή βρίσκονται εν διαστάσει ή είναι διαζευγμένα, τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων το φορολογικό έτος 2019 και σε κάθε περίπτωση, όπως προσδιορίζεται στην σχετική δημόσια πρόσκληση. Ειδικά για τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος κατά το άρθρο 67 του ν. 4172/2013 ή ένας εκ των δύο, σε περίπτωση χωριστής δήλωσης».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ