Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς την «καίνε» τα ψηφιακά της ίχνη – Έψαχνε για ουσίες όταν η κόρη της ήταν καλά

0

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα στοιχεία για την 33χρονη κατηγορούμενη μητέρα να είναι όλο και πιο αποκαλυπτικά, αναφορικά με τις κατηγορίες που την βαραίνουν.

Μετά την ανάσυρση του τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας, αλλά και το «κοσκίνισμα» των ψηφιακών ιχνών της από τις αρχές, αποκαλύπτεται πως η 33χρονη κατηγορούμενη αναζητούσε αναισθητικές ουσίες, μεταξύ άλλων -πιθανότατα- και κεταμίνη.

«Συνταρακτικά νέα»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε, πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν «συνταρακτικά νέα» για την υπόθεση και πως οι δύο γονείς των νεκρών κοριτσιών, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, θα έρθουν σε σύγκρουση.

Υποστήριξε, δε, ότι πιθανότατα η κατηγορούμενη προμηθεύτηκε την κεταμίνη από τη μαύρη αγορά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις 12 Ιανουαρίου 2022 μέχρι τις 30 Μαρτίου όταν και συνελήφθη η κατηγορούμενη, είχε πραγματοποιήσει 27 αναζητήσεις ιατροφαρμακευτικών προϊόντων, μεταξύ των οποίων η κεταμίνη, αλλά και άλλες αναισθητικές ουσίες.

Σημειώνεται, ακόμη, πως στις 17 Ιανουαρίου, την ημέρα που η Τζωρτζίνα έκανε τη μαγνητική τομογραφία και της είχε χορηγηθεί η αναισθητική ουσία χλωράλη, η 33χρονη φαίνεται να ψάχνει διαδικτυακά βιβλία που αναφέρουν την κεταμίνη και                                                                       ό,τι προβλήματα προκαλεί η υπερδοσολογία της. 

Δεν ήξερα την κεταμίνη

Συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε την κεταμίνη η 33χρονη. «Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Παραδέχθηκε, δε, ότι έχει αναζητήσει θανατηφόρες ουσίες, καθώς έψαξε για μια νέα αναισθητική ουσία που δόθηκε στο παιδί. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έψαξε την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ