Σαλαμίνα: Αντιπροσωπεία αξιωματούχων του Δήμου Shaoxing της Κίνας επισκέφτηκε τον Δήμαρχο

0

Μετά από τις σχετικές επαφές του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου, ο Δήμαρχος μαζί με την Δημοτική Αρχή υποδέχθηκαν σήμερα αντιπροσωπεία αξιωματούχων του Δήμου SHAOXING της Κίνας, συνοδευόμενων από εκπρόσωπο της Κινεζικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Η πόλη Shaoxing βρίσκεται στην ανατολική Κίνα, έχει πληθυσμό 5 εκατομμυρίων κατοίκων και είναι γνωστή για την αρχαία ιστορία της.

Μεταξύ των δύο πλευρών συμφωνήθηκε η περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των Δήμων σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως ο Τουρισμός, η Ιστορία, ο Πολιτισμός, η Παιδεία, το Εμπόριο και ο Αθλητισμός.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας καλωσόρισε τους εκπροσώπους της πόλης στην Σαλαμίνα, ευχαρίστησε την εκπρόσωπο της Κινεζικής πρεσβείας για τη συμβολή της στη συνεργασία αυτή μεταξύ των δύο δήμων και τόνισε ότι τις δυο πόλεις τις ενώνει η μακραίωνη σπουδαία ιστορία τους. Υπάρχει συνεπώς το έδαφος να χτιστούν γέφυρες συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και η επίσκεψη της κινεζικής αντιπροσωπίας ολοκληρώθηκε με επίσκεψη σε αξιοθέατα της Σαλαμίνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ