Σαρωνικός: Με μετάλλια και άψογες εμφανίσεις οι αθλήτριες του ΓΑΣΚ

0

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες της Γυμναστικής Ακαδημίας Σαρωνικού-Καλύβια (ΓΑΣΚ) στους περιφερειακούς αγώνες Ακροβατικής Γυμναστικής, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου 2024 στο Λαύριο, κατακτώντας μετάλλια και κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, οι αθλήτριες Μαρία Φρειδερίκη Τσεβά και Αντριάνα Σκούπα, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην ακροβατική, στην κατηγορία Οpen-ζευγάρι γυναικών σε πρόγραμμα δυναμικό και δυο ασημένια μετάλλια στο μικτό πρόγραμμα και στο πρόγραμμα ισορροπίας. Επίσης οι αθλήτριες Κοντογιάννη Δήμητρα, Λιάππα Ματίλντα κατέκτησαν ασημένιο μετάλλιο στο πρόγραμμα ισορροπίας στην Α’ κατηγορία-ζευγάρι γυναικών.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου, συνεχάρη τις αθλήτριες και την προπονήτρια Μαίρη Παλαμηδά για τις επιτυχίες τους, σημειώνοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι και χαρούμενοι για την κατάκτηση μεταλλίων και σε αυτόν τον αγώνα!! Στηρίζουμε τις προσπάθειες του ΓΑΣΚ και βρισκόμαστε δίπλα στις αθλήτριες, στους αθλητές και στους προπονητές προκειμένου να τους διευκολύνουμε να πετύχουν τους στόχους τους».

Συγχαρητήρια έδωσε ο Δημ. Παπαχρήστου και στις αθλήτριες Ζουγανέλη Μελίνα, Φλοκάλη Σοφία και Ζώγα Νεκταρία, οι οποίες στην τριάδα γυναικών-κατηγορία Οpen, κατέκτησαν την 5η θέση σε όλα τους τα προγράμματα. Επίσης στις Σπυράκου Αιμιλία και Ράπτη Αθανασία για την 6η θέση στη δυάδα γυναικών-Ε’ κατηγορία καθώς και στις Παπαχρήστου Μαρία, Τσιντσίφα Κοραλία και Δρόσου Φρειδερίκη για τη 13η θέση στην Τριάδα γυναικών-Ε’ κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ