Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη ο Βασίλης Χριστοδούλου: Επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ιωνίας

0

Μέλη της Δημοτικής Παράταξης «Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, Βασίλη Χριστοδούλου επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης τη Μ. Εβδομάδα.

Τα μέλη της «Αλλαγής» μοίρασαν εκατοντάδες τσουρέκια στα παιδιά των δικαιούχων του κοινωνικού παντοπωλείου και αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Βασίλης Χριστοδούλου, μιλώντας μας για τη δράση της παράταξης του τόνισε: «Με τη συμβολή των μελών της παράταξης προσπαθούμε τις Άγιες αυτές μέρες να δώσουμε μια μικρή χαρά στα παιδιά της πόλης μας που ταλαιπωρούνται. Δυστυχώς, στη Νέα Ιωνία, υπάρχουν πολλές οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και δεν διαθέτουν ούτε τα βασικά για τη διαβίωση τους. Εύχομαι από την ψυχή μου να φτάσει η μέρα εκείνη που δεν θα χρειάζονται ενέργειες όπως αυτή της «Αλλαγής». Μέχρι τότε εμείς, με τις δικές μας δυνάμεις, θα προσφέρουμε με όποιον τρόπο μπορούμε για να απαλύνουμε, έστω και λίγο, τον πόνο των ευάλωτων συνδημοτών μας.

Τέλος, καλώ όποιον μπορεί να πράξει το ίδιο με όποιον τρόπο μπορεί και θέλει να το κάνει Είναι χαρά μας να δείχνουμε τον δρόμο και να κάνουν πράγματα όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά, με κερδισμένους τους πολίτες της Νέας Ιωνίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ