Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου στο Γαλαξίδι: «Ένα αυτοκίνητο κομμένο στα δύο και δύο παιδιά νεκρά»

0
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Γαλαξίδι από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες όπου σκοτώθηκαν ακαριαία ένας 24χρονος και μια 20χρονη. Τραγικές φιγούρες οι γονείς των παιδιών, τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για το νεκρό σκύλο που υπήρχε στο δρόμο.

Το μαύρο μικρό αυτοκίνητο έχει παραμορφωθεί πλήρως και έχει κοπεί στη μέση από την σφοδρή πρόσκρουση σε δυο δέντρα στο 20 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιτέας-Αντιρρίου έξω από το Γαλαξίδι.

Το νεαρό ζευγάρι που επέβαινε στο όχημα, ο Παναγιώτης 24 ετών και η μόλις 20χρονη Βιργινία, είναι τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το νεαρό ζευγάρι με καταγωγή από την περιοχή το βράδυ της Παρασκευής διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο στην πόλη.

Λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα του Σάββατου, όπως αναφέρει το dnews ο 24χρονος μαζί με την 20χρονη επέστρεφαν στο σπίτι τους όταν στην ευθεία έξω από το Γαλαξίδι άγνωστο ακόμη γιατί ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να πέσει επάνω σε δέντρα.

Η πρόσκρουσή σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έγινε πλαγιομετωπικά με το αμάξωμα να κόβεται στα δυο και τους νέους να χάνουν ακαριαία την ζωή τους.

«Σπούδαζε η κοπέλα ήταν κάτω στην Άμφισσα. Ήταν με το παλικάρι της, ήταν στη διασκέδαση γυρνούσαν με ταχύτητα μεγάλη έπεσαν σε δέντρο και δυστυχώς τα παιδιά χαθήκανε», δήλωσε συγγενής της 20χρονης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας μιλώντας στο mega ανέφερε πως έμαθε για τον χαμό της κόρης του ενώ βρισκόταν στη εργασία του.

«Ήμουν στην δουλειά όταν το έμαθα. Η γυναίκα μου με πήρε και μου το είπε. Δεν έχουμε ειδοποιηθεί από πουθενά και για τίποτα και περιμένουμε τώρα να μας ενημερώσει η αστυνομία», δήλωσε ο πατέρας της 20χρονης Βιργινίας.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας αναφέρουν πως μερικά μέτρα πίσω από το σημείο οπού σημειώθηκε η σύγκρουσης υπήρχε ένας νεκρός σκύλος και δεν αποκλείουν ο 24χρονος να προσπάθησε να τον αποφύγει με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.

«Ένα αυτοκίνητο κομμένο στα δύο και δύο νεκρά παιδιά» σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας

«Ένα αυτοκίνητο κομμένο στα δύο. Τι να δω; Ένα αυτοκίνητο κομμένο στα δύο και δύο παιδιά νεκρά. Τί να σας πω ρε παιδιά σκύλος υπήρχε στο δρόμο. Τώρα να τον αποφύγει προσπάθησε; Που να ξέρω.

Ήταν ένας σκύλος στα 100 μέτρα μακριά ένας σκύλος νεκρός στο δρόμο. Είχε περάσει από τον σκύλο και είχε πάει στο αντίθετο ρεύμα. Ένα πολύ καλό παιδί. Ένα πολύ καλό παιδί. Δεν έδινε δικαιώματα σε κανέναν»,ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

Το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα δεν είναι επικίνδυνο σύμφωνα με τους κάτοικους της περιοχής.

«Έχουμε συγκλονιστεί τι άλλο να πω; Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαστε μικρή κοινωνία είμαστε γνωστοί και πάνω από όλα ήταν αγαπητή οικογένεια εδώ στο Γαλαξίδι. Δεν γίνονται τροχαία εκεί πέρα, ευθεία είναι», δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλαξιδίου Σπύρος Μπαρλιακός.

Η τροχαία αναζητά την αιτία της τραγωδίας, ενώ έχει οριστεί και πραγματογνώμονας για να διαπιστωθεί ποια ήταν η ταχύτητα της πρόσκρουσης και εάν ο οδηγός είχε καταναλώσει αλκοόλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ