Άδωνις Γεωργιάδης: Δείτε τι είπε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή

0

Δείτε σημεία της Συνέντευξης του Υπουργού υγείας  ΆΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΆΔΗ

 

Για τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στα απογευματινά χειρουργεία:

«Αυτοί που λένε όλα αυτά περί της ιδιωτικοποιήσεως του ΕΣΥ και ότι κλείνουμε το μάτι στους ιδιώτες και τα λοιπά, είναι οι ίδιοι που πριν από 22 χρόνια έλεγαν ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα όταν κάναμε τα απογευματινά ιατρεία. Ξέρετε ότι ο μέσος χρόνος αναμονής στα πρωινά ιατρεία από έξι μήνες έχει πέσει στους δύο μήνες γιατί λειτούργησαν τα απογευματινά ιατρεία; Αυτό που εφαρμόσαμε με επιτυχία εδώ και 22 χρόνια με τα απογευματινά ιατρεία, θα το κάνουμε τώρα για τα χειρουργεία. Τόσο απλά”.

“Τα απογευματινά χειρουργεία δεν θα λειτουργήσουν σε όλες τις  κλινικές της χώρας. Θα λειτουργήσουν στις κλινικές που μπορούν. Οι ίδιες οι κλινικές θα κρίνουν εάν έχουν το επαρκές προσωπικό που προβλέπει ο νόμος. Ο στόχος μου είναι να μπορέσουν να λειτουργήσουν από 1η Μαρτίου».

 

Για τα αιτήματα των αγροτών:

Η δουλειά μίας κυβερνήσεως είναι να προσπαθεί να διαχειρίζεται με ισορροπία και δικαιοσύνη τους διαθέσιμους πόρους. Οι πόροι δεν φτάνουν για να ικανοποιήσουν όλα τα αιτήματα. Άρα, πρέπει με τους πόρους που έχεις στα χέρια σου να ικανοποιήσεις με μία ιεράρχηση αυτά που μπορείς. Κάθε διεκδίκηση, δέχομαι στην προκειμένη περίπτωση ότι έχει δίκαιη βάση η διεκδίκηση των αγροτών, πρέπει να έχει και ένα μέτρο. Δεν πρόκειται να τινάξουμε στον αέρα ούτε τη χώρα, ούτε τον προϋπολογισμό, ούτε τίποτα. Θα γίνουν αυτά που μπορούν να γίνουν. Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζονταν καν τα μπλόκα, γιατί αυτή η Κυβέρνηση έχει δείξει ότι είναι υπέρ των αγροτών από την πρώτη μέρα”.

 

Για την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στα μπλόκα των αγροτών:

“Ήταν πολύ ταιριαστός πάνω στο τρακτέρ με το “Cartier“, ήταν ένας άνθρωπος έτοιμος να πάει για αγροτική παραγωγή. Είμαι βέβαιος ότι όταν πηγαίνει για διακοπές με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι τα αγροτικά μπλόκα στη Θεσσαλία. Δεν έχω καμία αμφιβολία”.

 

Για τις σχέσεις Κασσελάκη-Πολάκη:

“Ο κ. Κασσελάκης προσπαθεί να φέρει κάτι καινούριο στον ΣΥΡΙΖΑ. Με τον Πολάκη στη βιτρίνα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό δεν είναι εφικτό. Καταλαβαίνει ότι ο Πολάκης του κάνει ζημιά. Αργά ή γρήγορα θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, είναι αναπόφευκτο. Είναι αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι «το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον». Ο Πολάκης είναι μεγάλο εμπόδιο για όποιον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ανέβει παραπάνω, γι΄ αυτό και ο Τσίπρας αν και τον συμπαθούσε είχε φτάσει ένα βήμα πριν από τη διαγραφή του. Τελικά ο Τσίπρας δεν τόλμησε να τον διαγράψει. Πιστεύω ότι ο Κασσελάκης είναι πιο κρύο αίμα από τον Τσίπρα. Θα διαγράψει εύκολα τον Πολάκη”.

 

Ολόκληρη η συνέντευξη στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=LIKorVK3tNo

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ