Συναυλία Κώστα Καραφώτη στη Δημοτική Ακτή Αυλακίου

0

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και η Περιφέρεια Αττικής, σας προσκαλούν στην συναυλία του Κώστα Καραφώτη την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21.00, στη Δημοτική Ακτή Αυλακίου.

Ο Κώστας Καραφώτης, είναι ένας καλλιτέχνης που μας συγκινεί με την αυθεντικότητά και την υπέροχη φωνή του και μας καθηλώνει με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία.

Μας κρατά συντροφιά τα τελευταία 18 χρόνια, με τις μοναδικές του εμφανίσεις σε νυχτερινές πίστες, με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και με σπουδαίες συνεργασίες και εκπληκτικά τραγούδια.

Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους γνωστούς καλλιτέχνες των μεγάλων επιτυχιών (Ν. Θεοδωρίδου, Α. Ρέμο, Μαρινέλλα, Πέγκυ Ζήνα κ.ά.) και συμμετέχει στη δισκογραφία μέχρι και σήμερα.

Το καλοκαίρι του 2023 πραγματοποιεί περιορισμένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, ενώ προετοιμάζεται για το νέο του δίσκο με ολοκαίνουρια τραγούδια και θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε, για μια και μοναδική βραδιά, στο Πόρτο Ράφτη!

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ