Συνελήφθη ο «βιαστής με το λευκό βαν» που έσπερνε τον τρόμο στην ανατολική Αττική

0

Στα χέρια της ΕΛΑΣ είναι ο 46χρονος άνδρας που κυκλοφορούσε στη Λαυρεωτική με λευκό βαν, και είχε καταδικαστεί για βιασμούς παιδιών.Ο 47χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς σε κεντρική πλατεία, ενώ συνομιλούσε με ανήλικο τον οποίο προσπαθούσε να πείσει να μπει στο βαν.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που μέσα στον τελευταίο μήνα που συλλαμβάνεται ο 47χρονος, καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη και η επιπλέον ποινή φυλάκισης τριών μηνών όταν μητέρα κατήγγειλε ότι ο άντρας απειλούσε με μηνύματα τον γιο της.

Κάτοικοι της Λαυρεωτικής είχαν εμφανίσει ήδη φωτογραφία του 47χρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την επισήμανση ότι είναι επικίνδυνος παιδεραστής που κυκλοφρεί ελεύθερος και έτσι έγιναν “προπομπός” της εκ νέου σύλληψής του.

Ο “βιαστής με το λευκό βαν” είχε καταδικαστεί το 2015 σε 26 χρόνια κάθειρξης γιατί είχε παρασύρει παιδιά στο αυτοκινήτο του, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους το 2021, ύστερα από έξι χρόνια στη φυλακή.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη το 2015, όταν και είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό δύο παιδιών και μία απόπειρα, λίγο πριν την σύλληψη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ