Συνεχίζουν οι έρευνες για τους αγνοούμενους του Raptor, υπό αντίξοες συνθήκες και με λιγοστές ελπίδες

0
Δυσκολεύουν οι καιρικές συνθήκες νοτιοανατολικά της Λέσβου, τρίτη μέρα σήμερα από το ναυάγιο του Raptor, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τη διάσωση 12 αγνοουμένων ναυτικών.

Στη θαλάσσια περιοχή νότια και νοτιοανατολικά της Λέσβου, άρχισαν να φυσούν νότιοι άνεμοι που τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενισχυθούν και να μετεξελιχθούν σε θυελλώδεις, συνθήκες που αναμένεται να δυσκολέψουν το έργο των ομάδων διάσωσης που επιχειρούν, τόσο στις ακτές του νησιού, όσο και από θαλάσσης.

Στις έρευνες που συνεχίζονται συμμετέχουν τρία σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και ένα πλοίο του ΝΑΤΟ. Νωρίς το πρωί στις έρευνες συμμετείχε και ένα ελικόπτερο της Frontex.

Υπενθυμίζεται ότι μοναδικός διασωθείς από το ναυάγιο είναι ένας Αιγύπτιος ναυτικός 40 ετών, ο οποίος παραμένει στο nοσοκομείο Μυτιλήνης και είναι πολύ καλά στην υγεία του. Εκπρόσωπος στη Μυτιλήνη της ασφαλιστικής εταιρείας που κάλυπτε το πλοίο, φροντίζει όταν ο διασωθείς πάρει εξιτήριο, να επιστρέψει στη χώρα του ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τη σορό του 30χρονου ναυτικού που πνίγηκε ώστε να παραδοθεί στους οικείους του επίσης στην Αίγυπτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ