Τένις: Στο νο6 του κόσμου η Σάκκαρη – Στο νο5 παραμένει ο Τσιτσιπάς

0

Στο Νο6 του κόσμου βρίσκεται και πάλι η Μαρία Σάκκαρη αυτήν την εβδομάδα, με την Ισπανίδα Πάουλα Παντόσα να χάνει τους βαθμούς από το περσινό τουρνουά στη Λιόν, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά με αποτέλεσμα να υποχωρήσει μια θέση.

Αυτή ήταν και η μοναδική αλλαγή στο Top-10 της WTA για την εβδομάδα που μας πέρασε με την Άσλεϊ Μπάρτι να παραμένει στο Νο1, την Τσέχα Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα να ακολουθεί και τις Αρίνα Σαμπαλένκα, Ίγκα Σφιόντεκ και Ανέτ Κόνταβεϊτ να συμπληρώνουν το Top-5.

 

Κατάταξη ανδρών

Από την άλλη στην κατάταξη της ATP (αυτή των αδνρών), ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει για ακόμα μία εβδομάδα στο Νο5 του κόσμου, με τον Ράφα Ναδάλ να είναι στο Νο4 και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στην κορυφή.

 

Άνοδο σημείωσε και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, που συνεχίζει να κερδίζει θέσεις στην κατάταξη της WTA, με την Ελληνίδα τενίστρια να ανεβαίνει 3 θέσεις και πλέον να βρίσκεται στο Νο167 του κόσμου. Να σημειωθεί, ότι από την αρχή της σεζόν, η Παπαμιχαήλ έχει κερδίσει συνολικά 15 θέσεις από το Νο182 που ήταν τον Ιανουάριο του 2022.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ