Τελετή βράβευσης υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής που αφυπηρέτησαν εντός του έτους 2023

0

Σε μία σεμνή τελετή γεμάτη συγκίνηση που έλαβε χώρα στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός απένειμε επαίνους αναγνώρισης ευδόκιμου προσφοράς στους συνταξιοδοτούμενους υπαλλήλους, παρουσία και των Προϊσταμένων των οικείων
Διευθύνσεων κ. Χρήστου Νταή, κ. Γιάννη Ασπρουλάκη και Αγγελικής Χατζοπούλου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής σημείωσε 

“Έχω πει πολλές φορές ότι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Περιφέρειας είναι οι εργαζόμενοί της. Σήμερα είναι μία ημέρα-ορόσημο διότι αποχαιρετούμε έντεκα σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι εργάστηκαν ευσυνείδητα επί δεκαετίες στην Περιφέρεια Αττικής και προσέφεραν ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την υλοποίηση των στρατηγικών σχεδίων της Περιφέρειας προς όφελος της Ανατολικής Αττικής. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον Γιάννη Ασπρουλάκη τον έως σήμερα Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή αλλά και Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής μας Ενότητας, ο οποίος με τις γνώσεις, την τεχνική του κατάρτιση και την μεγάλη του εμπειρία ήταν η “ψυχή και το μυαλό” πίσω από τα μεγάλα έργα που έλαβαν και λαμβάνουν χώρα στην Ανατολική Αττική.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους καλή υγεία για να απολαύσουν δημιουργικά το μέλλον με τους οικείους και τους αγαπημένους τους ”.

ΠΗΓΗ: www.freenews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ