«Την μαχαίρωσα γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα» : Τι λέει ο άντρας που επιτέθηκε στη σύζυγό του στη Νίκαια

0

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε την Πέμπτη (6.10) στη Νίκαια.

Τη μαχαίρωσε με φαλτσέτα

Υπενθυμίζεται πως το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε όταν το πρωί της Πέμπτης ένας 72χρονος μαχαίρωσε με φαλτσέτα την 66χρονη σύζυγό του στο διαμέρισμά τους στην Νίκαια. Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται με βαθύ τραύμα στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης η γυναίκα βγήκε αιμόφυρτη στο δρόμο και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο σύζυγός της φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

“Βοήθεια, βοήθεια, με έσφαξε”

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ μίλησαν οι δύο γείτονες που έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα. Η γειτόνισσα της 66χρονης περιέγραψε πως είδε ξαφνικά την γυναίκα με αίματα να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια, με έσφαξε». Της έβαλε μια πετσέτα στο λαιμό της γυναίκας και προσπάθησε να μάθει τι είχε συμβεί.

Τότε η 66χρονη της είπε ότι την μαχαίρωσε όταν η ίδια απλά έκανε δουλειές.

“Γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα”

Στην ΕΡΤ μίλησε και ένας ακόμα γείτονας που κατάφερε να πάρει από τα χέρια του 72χρονου την φαλτσέτα. Όταν τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό του απάντησε «γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα».

Επέστρεψε με κατσαβίδι

Μάλιστα οι δύο γείτονες περιέγραψαν πως ο άντρας ξαναμπήκε στο σπίτι και επέστρεψε με ένα κατσαβίδι. Ωστόσο, είχε ήδη φτάσει η αστυνομία που συνέλαβε τον δράστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ