Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» έρχεται με νέες προβολές τον Δεκέμβρη!

0

To ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη μεταγλωττισμένη κινηματογραφική μεταφορά ΛΑΪΛ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ και τη συγκλονιστική αληθινή ιστορία ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΕ, μαζί με την εξαιρετική ταινία ΤΟ ΜΕΝΟΥ.

 

Πρόγραμμα προβολών 1 – 7 Δεκεμβρίου 2022:

ΛΑΪΛ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ (μεταγλωττισμένη) – Α΄προβολής
(Lyle, Lyle, Crocodile)

Προβολές: 17.00

Σκηνοθεσία: Will Speck και Josh Gordon

Πρωταγωνιστούν: Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman. Στην ερμηνεία του Λάιλ, ο Shawn Mendes

Βασισμένη στα παιδικά βιβλία «Lyle, Lyle Crocodile» του Bernard Waber, η νέα live – action μουσική κωμωδία «Λάιλ, Ο Φίλος Μου Ο Κροκόδειλος», συστήνει τον αγαπημένο χαρακτήρα στο κοινό.

Όταν η Οικογένεια Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Josh δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους. Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ (με τη φωνή του Shawn Mendes), έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική. Οι δυο τους γίνονται γρήγορα οι καλύτεροι φίλοι, αλλά όταν ο Λάιλ απειλείται από τον γκρινιάρη γείτονα κύριο Grumps (Brett Gelman), η οικογένεια Primm πρέπει να μείνει ενωμένη σαν ορχήστρα και παρέα με τον χαρισματικό ιδιοκτήτη του Λάιλ, Hector P. Valenti (Javier Bardem), να αποδείξουν στον κόσμο, ότι την οικογένεια τη βρίσκει κανείς στα πιο αναπάντεχα μέρη, ακόμα και στο πρόσωπο ενός τραγουδιστή – κροκόδειλου με χρυσή καρδιά.

 

ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΛΗΣΕ – Α΄προβολής
(She Said)

Προβολές: 19.00

Πρωταγωνιστούν: Κάρεϊ Μάλιγκαν, Ζόι Καζάν, Σαμάνθα Μόρτον, Πατρίτσια Κλάρκσον

Σκηνοθεσία: Μαρία Σρέιντερ

Σενάριο: Ρεμπέκα Λίνκιεβιτζ

Παραγωγή: Ντέντε Γκάρντνερ, Τζέρεμι Κλάινερ, Μπραντ Πιτ, Μέγκαν Έλισον

Η δυο φορές υποψήφια για Όσκαρ Κάρεϊ Μάλιγκαν (Promising Young Woman, An Education) και η Ζόι Καζάν (The Plot Against American, The Big Sick), συμπρωταγωνιστούν στους ρόλους δυο δημοσιογράφων των New York Times, που μαζί πετυχαίνουν να φέρουν στο φως, μια από τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις αυτής της γενιάς.

Οι δύο γυναίκες ρεπόρτερ με πολύ κόπο και προσπάθεια κατάφεραν να κάνουν ένα ιστορικό πλέον ρεπορτάζ, που «γέννησε» το κίνημα του #Metoo και που έσπασε δεκαετίες σιωπής, γύρω από το θέμα της σεξουαλικής επίθεσης στο Χόλυγουντ, αλλάζοντας μια για πάντα τη σύγχρονη κοινωνία.

Στην παραγωγή βρίσκονται οι Ντέντε Γκάρντνερ και Τζέρεμι Κλάινερ (βραβευμένοι με Όσκαρ για τα «12 Χρόνια Σκλάβος», «Moonlight», «Minari», «Selma» και «The Big Short») η Μέγκαν Έλισον (παραγωγός των «Zero Dark Thirty» και «American Hustle») και ο Μπραντ Πιτ.

Η ταινία βασίζεται στο bestseller των New York Times, με τίτλο «She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement».

Σκηνοθετεί η βραβευμένη με ΕΜΜΥ, Μαρία Σρέιντερ (έχει υπογράψει το “Unorthodox” του Netflix) από ένα σενάριο της Ρεμπέκα Λίνκιεβιτζ (“Ida”).

ΤΟ ΜΕΝΟΥ

 

Προβολές: 21.15

 

Σκηνοθεσία: Mark Mylod

Πρωταγωνιστούν: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, John Leguizamo, Judith Light, Hong Chau

Ένα νεαρό ζευγάρι (Anya Taylor-Joy και Nicholas Hoult), ταξιδεύει σε ένα απομακρυσμένο νησί του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, για να δειπνήσει σε ένα πριβέ εστιατόριο, όπου ο μοναχικός, παγκοσμίως καταξιωμένος, Σεφ Julian Slowik (Ralph Fiennes) έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο μενού γευσιγνωσίας για εκλεκτούς πελάτες. Όλοι οι συνδαιτυμόνες θα βιώσουν άγρια και βίαια σκηνικά, καθώς εμφανίζονται ολοένα και πιο απρόσμενα πιάτα. Το κίνητρο του Σεφ Slowik πίσω από το περίτεχνο μενού, είναι ο καταλύτης για ένα συγκλονιστικό φινάλε.

 

Γενική Είσοδος: 7 ΕυρώΆνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 ΕυρώΚάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του viva.gr.

Κάθε Τρίτη, ο κινηματογράφος θα παραμένει κλειστός.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

Καλές προβολές!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ