Τραγωδία στα Σεπόλια με τον 14χρονο που αυτοκτόνησε: Πώς εμπλέκεται το TikTok – Τι ερευνούν οι Αρχές

0

Σοκαριστική είναι η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα Σεπόλια το βράδυ της Κυριακής, με 14χρονο μαθητή να βάζει τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το συμβάν, ενώ οι Αρχές ήδη από την πρώτη στιγμή διερευνούν τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ανήλικος οδηγήθηκε στο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του 14χρονου (ο οποίος ήταν και αθλητής), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εκείνοι που τον βρήκαν απαγχονισμένο μέσα στο δωμάτιό του.

Αναμένονται πλέον τι θα προκύψει από τις καταθέσεις γονιών και συμμαθητών, την ιατροδικαστική εξέταση, όπως και το τι θα δείξουν οι έρευνες από τις αναλύσεις στις ηλεκτρονικές συσκευές (κινητό τηλέφωνο, υπολογιστής, κλπ.) του 14χρονου, ώστε να πέσει φως στο δράμα.

Από την αστυνομία εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ενώ σχετικά με τις φωνές που κάνουν λόγο για συσχέτιση της αυτοκτονίας του παιδιού με παιχνίδι του TikTok και συγκεκριμένα το BlackoutChallenge, η αστυνομία αναφέρει ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια τέτοια ένδειξη, καθώς στη χώρα μας, τουλάχιστον έως τώρα δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός ή θάνατος από το εν λόγω παιχνίδι ή άλλο διαδικτυακό «challenge».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ