Τραγωδία στα Τζουμέρκα: Νεκρός ο 21χρονος σκιέρ – Τον εντόπισε ο πατέρας του

0

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στα Τζουμέρκα, καθώς ανασύρθηκε νεκρός ο σκιέρ που αγνοούνταν, τον οποίο εντόπισε ο πατέρας του.

Ο νεαρός ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή των Τζουμέρκων, ενώ προέρχεται από αθλητική οικογένεια.

Αγαπούσε τη μουσική

Ο νεκρός σκιερ είχε γεννηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου το 2000, ενώ εκτός από το ορειβατικό σκι που ήταν το πάθος του, λάτρευε τη μουσική και τα ντραμς του και άκουγε ραπ και ροκ.

Πάντα χαμογελαστός και φιλικός χαρακτηριζόταν από το μεγάλο πάθος του για όλα όσα αγαπούσε και την επιμονή του. Είχε μπει μάλιστα σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα προπόνησης στην αγωνιστική αναρρίχηση και είχε στόχο να προχωρήσει.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο 21χρονος το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε να κάνει ορειβατικό σκι και λίγο αργότερα χάθηκε. Ο άτυχος νεαρός είχε εγκλωβιστεί, όταν έπεσε σε γκρεμό από ύψος 300 μέτρων με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του που οδήγησε τελικά στον θάνατό του. Για τη διάσωσή του είχαν σπεύσει ειδικά κλιμάκια της ΕΜΑΚ, ενώ από αέρος επιχειρούσε και ένα ελικόπτερο, για να τον παραλάβει και να τον διακομίσει σε νοσοκομείο, καθώς έχρηζε άμεσης ιατρικής παρακολούθησης και χειρουργείων.

Ο νεαρός εντοπίστηκε σε δύσβατη χαράδρα και έκτοτε στήθηκε επιχείρηση διάσωσης, με το ελικόπτερο, μάλιστα, να μην μπορεί να φτάσει στο σημείο την πρώτη φορά που πέταξε.

Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι γεμάτος από τις αθλητικές του δραστηριότητες. Δυστυχώς, ο 21χρονος βρήκε τραγικό θάνατο στο αγαπημένο του περιβάλλον.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ