Τραγωδία στην Άρτα: Στον ανακριτή ο 37χρονος πατέρας

0

Στον ανακριτή Άρτας οδηγήθηκε το πρωί ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο ξέχασε στο αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου, ενώ ο πατέρας είχε ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.

Ο 37χρονος, ο οποίος είναι σε κατάσταση σοκ και παρακολουθείται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Άρτας, μπήκε με σκυμμένο το κεφάλι στο δικαστικό μέγαρο.

Εν τω μεταξύ, χθες Πέμπτη ο 37χρονος είχε την πρώτη του συνάντηση με την σύζυγό του και μητέρα του βρέφους σε δωμάτιο του νοσοκομείου Άρτας, παρουσία ψυχολόγων.

Μετά από παρότρυνση των ψυχολόγων που όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούν τους δύο γονείς, προτάθηκε να υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ τους στο πλαίσιο της ψυχολογικής υποστήριξης τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα μόλις είδε τον πατέρα του παιδιού έπεσε στην αγκαλιά του, ενώ ο 37χρονος που δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαιτίας του βρήκε φριχτό θάνατο το ίδιο του το παιδί, ξέσπασε σε λυγμούς.

Η πρώτη συνάντηση κράτησε για περίπου 15 λεπτά και το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε άλλη μια μετά από έκκληση της μητέρας.

Και η δεύτερη συνάντηση έγινε παρουσία ψυχολόγου καθώς και οι δυο γονείς βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η κηδεία του άτυχου βρέφους θα γίνει αύριο, Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία αποφασίστηκε να γίνει την συγκεκριμένη μέρα ώστε να έχει απολογηθεί ο πατέρας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ