Τρολάρισμα στον Ρονάλντο: Απονομή “Χρυσής Καμήλας”

0

Τις τελευταίες ημέρες, φίλαθλοι που δεν εκτιμούν και ιδιαίτερα τον Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράζονται φωτογραφίες με photoshop στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν τον Πορτογάλο σταρ να φιλάει ένα βραβείο «Golden Camel».

Οι χρήστες θέλησαν να χλευάσουν τον σταρ της Αλ Νασρ, ο οποίος δεν αναμένεται να ανταγωνιστεί για τη Χρυσή Μπάλα αυτή τη σεζόν μετά την αναχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να ενταχθεί στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Mundo Deportivo ανέφερε ότι οι χρήστες δημοσιεύουν την προαναφερθείσα εικόνα για να επαινούν ειρωνικά τον Ρονάλντο κάθε φορά που βάζει γκολ ή έχει καλή απόδοση στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

«Ποιος νοιάζεται για το «The Best» αν είναι καλύτερο το «Golden Camel»», έγραψε ένας χρήστης.

«Του λείπει μόνο η «Χρυσή Καμήλα», παρακαλώ δώστε του ήδη», αστειεύτηκε ένας άλλος χρήστης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να σκοράρει στη Σαουδική Αραβία

Ενώ ο Λιονέλ Μέσι κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της FIFA αφού οδήγησε την Αργεντινή μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, ο Πορτογάλος αστέρας δεν αναμένεται να αγωνιστεί για τέτοια βραβεία στο μέλλον τώρα που δεν παίζει σε μεγάλο πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι δέχεται επικρίσεις, ο Ρονάλντο δεν σταμάτησε να σκοράρει, καθώς είχε καλές επιδόσεις σε σαουδαραβικό έδαφος. Έχει οκτώ γκολ σε επτά συμμετοχές στη Σαουδαραβική Πρωταθλήτρια.

Πηγή: Marca

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ