Τροχαίο ατύχημα στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας – Αυξημένη κίνηση στους δρόμους-Live εικόνα

0
Το συμβάν σημειώθηκε στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα στη συγκεκριμένη περιοχή
Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος. Την ίδια ώρα προβλήματα παρατηρούνται στην κάθοδο της Κηφισίας από την περιοχή των Αναβρύτων έως και λίγο πριν την διασταύρωση του Κολλεγίου Αθηνών.
Παράλληλα με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στην άνοδο του Κηφισού από το ύψος του Νέου Φαλήρου έως και τον Ρέντη αλλά και από το Αιγάλεω έως και το Περιστέρι. Στην κάθοδο του Κηφισού τα προβλήματα εντοπίζονται από την Μεταμόρφωση έως και τη Φιλαδέλφεια καθώς και από τον Ρέντη έως και την έξοδο του ΣΕΦ.
Επιπλέον μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην παλαιά λεωφόρο Ποσειδώνος με κατέυθυνση τον Πειραιά και σε δρόμους του Πειραιά όπως η Μικράς Ασίας, η Αγίου Διονυσίου, η Γούναρη και η Ακτή Ποσειδώνος. Επίσης με πολύ χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων στην Αμφιθέας με κατεύθυνση την παραλιακή, ενώ στο κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή όσοι κινούνται στην οδό Σταδίου αλλά και σε αρκετά σημεία της Αλεξάνδρας σε άνοδο και κάθοδο.
Δείτε live την κίνηση εδώ
Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ